Ανακαίνιση AirBnB

Έχετε ένα σπίτι που απλά κάθετε? Υπάρχει η AirBnB. Είναι το ακίνητο παραμελημένο και άδειο? Εδώ έρχεται η Restauro. Ανακαίνιση Airbnb

H Airbnb σας βοηθάει να έχετε ένα extra εισόδημα απλά «ανεβάζοντας »το ακίνητο σας σε μια παγκόσμια πλατφόρμα η οποία με την ευελιξία των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων και χωρίς καμία ταλαιπωρία ή κίνδυνο. Εμείς απλά σας βοηθάμε να το ετοιμάσετε με το πακέτο Ανακαίνιση Airbnb.

Η Restauro μέσα από την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρονιά μπορεί να σας βοηθήσει βήμα-βήμα με την Ανακαίνιση Airbnb. Θα πρέπει ακόμα να γνωρίζετε ότι ο χώρος σας σε πρώτο βαθμό θα κριθεί από τον υποψήφιο ενοικιαστή μέσα από τις φωτογραφίες που θα ανέβουν στην πλατφόρμα της Airbnb. Ανακαίνιση Airbnb

To Τμήμα Αρχιτεκτονικής και το Τμήμα Διακόσμησης είναι εξειδικευμένο στην Ανακαίνιση Airbnb και θα σας βοηθήσει όχι μόνο να έχετε μια καλή εικόνα αλλά και τις καλύτερες κριτικές, πράγμα που θα βοηθήσει πολύ στο να βρεθεί το ακίνητο σας στην κορυφή της αναζήτησης για τον εκάστοτε προορισμό του ενοικιαστή.

Ίσως αυτό να ακούγετε λίγο δύσκολο και περίπλοκο αλλά το μόνο που πραγματικά χρειάζεται είναι ένας πάρα πολύ κάλος προγραμματισμός και εμπειρία.
Τα βήματα είναι απλά

  1. Έλεγχος από έναν μηχανικό μας ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση του ακίνητου Εντελώς Δωρεάν.
  2. Προετοιμασία Στην περίπτωση που χρειάζονται αλλαγές, βελτιώσεις ή επισκευές, μπορείτε απλά να μας θέσετε έναν προϋπολογισμό για την Ανακαίνιση Airbnb και εμείς θα αναλάβουμε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την προετοιμασία του ακινήτου και να τονίσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.
  3. Παρέχουμε προτάσεις σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες και τις επιθυμίες σας σε συνδυασμό με το πώς πιστεύουμε ότι θα ήταν καλύτερο να διαμορφωθεί και να διακοσμηθεί το σπίτι με την Ανακαίνιση Airbnb, ώστε να έχουμε τις καλύτερες κριτικές σε συνδυασμό πάντα με τις μεγαλύτερες και καλύτερες πιθανότητες ενοικίασης του ακινήτου.
  4. Αναλαμβάνουμε το ακίνητο σε όποια κατάσταση και αν είναι. Μέσα από την Ανακαίνιση Airbnb θα σας το παραδώσουμε το ακίνητο έτοιμο προς χρήση έτσι ακριβώς όπως θα το έχετε φανταστεί!

Τέλος μπορούμε αν θέλετε, να αναλάβουμε την φωτογράφιση, καταχώριση και διαχείριση των κατοικιών η ακινήτων σας στην airbnb χωρίς κανένα έχτρα κόπο από την μεριά σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Ανακαίνιση Airbnb η για έναν αρχικό Υπολογισμό́ εισοδήματος από την εκμετάλλευση του ακινήτου, δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να μας ζητήσετε μια αρχική εκτίμηση κόστους ή Υπολογισμό εισοδήματος εντελώς δωρεάν!

Δωρεάν εκτίμηση κόστους ή Δωρεάν εκτίμηση εισοδήματος