Έξυπνα σπίτια

Με τον όρο «έξυπνο σπίτι» εννοούμε το σύνολο των αυτοματισμών ενός στεγασμένου χώρου που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μας μέσα σε αυτόν. Η Restauro μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε ακίνητο σε ένα «έξυπνο σπίτι».

Έλεγχος φωτισμού

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις που θα σας επιτρέψουν να ελέγχετε με το άγγιγμα ενός κουμπιού το φωτισμό σε κάθε γωνιά του σπιτιού η του γραφείου σας.
Έρχεστε σπίτι μετά από μία κουραστική μέρα στο γραφείο; Το σπίτι θα σας περιμένει, σωστά φωτισμένο, ώστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ηρεμία του.
Θέλετε να δείτε μία ταινία με τους φίλους σας; Ο φωτισμός θα μειωθεί στα σωστά επίπεδα, ώστε να νιώσετε σα να είστε στον κινηματογράφο. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες σε ένα «έξυπνο σπίτι»!

Ασφάλεια

Η ασφάλεια του σπιτιού σας είναι πρωταρχικής σημασίας! Θωρακίστε το «έξυπνο σπίτι» σας με το πάτημα ενός κουμπιού, ελέγξτε το εξ αποστάσεως, και ειδοποιηθείτε εγκαίρως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS. Ελέγξτε την πρόσβαση στο σπίτι σας με συστήματα θυροτηλεόρασης και κλειδώστε την πόρτα σας, ώστε να ανοίγει μόνο μέσω κωδικού ή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ακόμα, τοποθετώντας διακριτικές κάμερες CCTV υψηλής ανάλυσης και συνδέοντάς τες στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βλέπετε ζωντανά το χώρο σας απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.

Wi-Fi και Home Networking

Είτε πρόκειται για προσωπική, είτε για επαγγελματική χρήση, βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας. Η Restauro σχεδιάζει αξιόπιστα δίκτυα για ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση σε ολόκληρο το «έξυπνο σπίτι» ή επαγγελματικό σας χώρο. Απολαύστε βιντεοκλήσεις από οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού και χαρείτε την οικογένεια και τους φίλους σας, περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο, παίξτε παιχνίδια online, απολαύστε ταινίες και μουσική, και πραγματοποιήστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τραπεζικές συναλλαγές και διαδικτυακές αγορές!

Έλεγχος θερμοκρασίας

Εξοικονομήστε χρήματα εξασφαλίζοντας ότι το «έξυπνο σπίτι» σας θερμαίνεται με τον πιο οικονομικό και άνετο τρόπο μέσω της χρήσης ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ελέγχου. Διαχειριστείτε την ενδοδαπέδια θέρμανση, τα θερμαντικά σώματα ή τον κλιματισμό μέσω του κινητού ή του tablet σας. Οι λύσεις μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον—αλλά και για την τσέπη σας!

Τηλεόραση και διανομή βίντεο

Με τη διανομή του τηλεοπτικού σήματος, μπορείτε να παρακολουθείτε ό,τι θέλετε, όπου το θέλετε. Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ταινίες από κάθε χώρο του σπιτιού, δείτε ταινίες στη δορυφορική τηλεόραση και παίξτε με την κονσόλα παιχνιδιών σας. Όλα αυτά, χωρίς καλώδια και με τον εξοπλισμό καλά κρυμμένο, ώστε να απολαμβάνετε ψυχαγωγία χωρίς ακαταστασία στο «έξυπνο σπίτι» σας.